Postcode Amsterdam-Duivendrecht

Het overzicht van alle postcodes in Amsterdam-Duivendrecht

Algemene informatie Amsterdam-Duivendrecht

Amsterdam-Duivendrecht is een plaats in de gemeente Ouder-Amstel en ligt in de provincie Noord-Holland. het netnummer van Amsterdam-Duivendrecht is 020. Het inwoners aantal van Amsterdam-Duivendrecht is 2.170.


Provincie Noord-Holland
Gemeente Ouder-Amstel
Netnummer Amsterdam-Duivendrecht 020
Inwoners Amsterdam-Duivendrecht 2.170


Demografische gegevens van Amsterdam-Duivendrecht

Amsterdam-Duivendrecht hoort bij de gemeente Amsterdam en telt in totaal 2.170 inwoners waarvan er 1.115 man en 1.050 vrouw zijn. Het aantal huishoudens komt neer op 1.555. Deze bestaan uit 1.225 eenpersoonshuishoudens, 225 tweepersoonshuishoudens en 100 huishoudens met één of meer kinderen. Gemiddeld bestaat een huishouden uit 1,29 personen. Het aantal migranten gevestigd in Amsterdam-Duivendrecht is totaal 820 personen. Deze migranten zijn onderverdeeld in 395 personen uit westerse landen en 430 personen uit niet-westerse landen.

Bron: CBS

Postcodenummers Amsterdam-Duivendrecht

Amsterdam-Duivendrecht heeft totaal 3 unieke postcodenummers. Hieronder een overzicht van alle postcodenummers die in Amsterdam-Duivendrecht liggen.


1096 1099 1114

Plaatsen rondom Amsterdam-Duivendrecht

De dorpen en steden die in de buurt liggen van Amsterdam-Duivendrecht.

Amsterdam-Duivendrecht Duivendrecht Diemen Purmerend Amsterdam Zuidoost Muiden Weesp Den Oever Ouderkerk aan de Amstel Abcoude Baambrugge Nigtevecht

Amsterdam-Duivendrecht op de kaart


Treinstation(s) in Amsterdam-Duivendrecht

Er zijn geen treinstations in Amsterdam-Duivendrecht