Postcode De Falom

Het overzicht van alle postcodes in De Falom

Algemene informatie De Falom

De Falom is een plaats in de gemeente Dantumadiel en ligt in de provincie Friesland. het netnummer van De Falom is 0511. Het inwoners aantal van De Falom is 250.


Provincie Friesland
Gemeente Dantumadiel
Netnummer De Falom 0511
Inwoners De Falom 250


Demografische gegevens van De Falom

De Falom hoort bij de gemeente Dantumadiel en telt in totaal 250 inwoners waarvan er 140 man en 115 vrouw zijn. Het aantal huishoudens komt neer op 90. Deze bestaan uit 20 eenpersoonshuishoudens, 20 tweepersoonshuishoudens en 45 huishoudens met één of meer kinderen. Gemiddeld bestaat een huishouden uit 2,82 personen. Het aantal migranten gevestigd in De Falom is totaal 5 personen. Deze migranten zijn onderverdeeld in 5 personen uit westerse landen en 0 personen uit niet-westerse landen.

Bron: CBS

Postcodenummers De Falom

De Falom heeft totaal 1 unieke postcodenummers. Hieronder een overzicht van alle postcodenummers die in De Falom liggen.


9109

Plaatsen rondom De Falom

De dorpen en steden die in de buurt liggen van De Falom.

De Falom Damwâld Wâlterswâld Broeksterwâld De Westereen Zwagerbosch Driezum Kollumerzwaag Twijzelerheide Rinsumageast Feanwâlden Westergeest Dokkum Triemen Veenklooster Readtsjerk Twijzel Mûnein Oostrum Noardburgum Oudwoude Bornwird Aldtsjerk Sibrandahûs Raard Oentsjerk Aalsum Jistrum Jannum Ee


Bedrijven in De Falom

Een selectie van verschillende soorten bedrijven in De Falom.


De Falom op de kaart


Treinstation(s) in De Falom

Er zijn geen treinstations in De FalomNieuwste koopwoningen in De Falom

Een overzicht van de nieuwste koophuizen, woningen en appartementen in De Falom.

Hegewâl 22 9109 NW De Falom € 385.000