Postcode de Woude

Het overzicht van alle postcodes in de Woude

Algemene informatie de Woude

de Woude is een plaats in de gemeente Castricum en ligt in de provincie Noord-Holland. het netnummer van de Woude is 075. Het inwoners aantal van de Woude is 165.


Provincie Noord-Holland
Gemeente Castricum
Netnummer de Woude 075
Inwoners de Woude 165


Demografische gegevens van de Woude

de Woude hoort bij de gemeente Castricum en telt in totaal 165 inwoners waarvan er 75 man en 85 vrouw zijn. Het aantal huishoudens komt neer op 55. Deze bestaan uit 10 eenpersoonshuishoudens, 20 tweepersoonshuishoudens en 30 huishoudens met één of meer kinderen. Gemiddeld bestaat een huishouden uit 2,89 personen. Het aantal migranten gevestigd in de Woude is totaal 15 personen. Deze migranten zijn onderverdeeld in 15 personen uit westerse landen en 5 personen uit niet-westerse landen.

Bron: CBS

Postcodenummers de Woude

de Woude heeft totaal 1 unieke postcodenummers. Hieronder een overzicht van alle postcodenummers die in de Woude liggen.


1489

Plaatsen rondom de Woude

De dorpen en steden die in de buurt liggen van de Woude.

Zuidschermer de Woude Heerhugowaard West-Graftdijk Wieringerwaard Graft Markenbinnen Starnmeer Oost-Graftdijk Driehuizen Akersloot Oostknollendam Limmen Westknollendam De Rijp Westerland Grootschermer Noordeinde Alkmaar Krommenie Westbeemster Heiloo Uitgeest Jisp Spijkerboor Wormerveer Wormer Anna Paulowna Stompetoren Heemskerk


Bedrijven in de Woude

Een selectie van verschillende soorten bedrijven in de Woude.


de Woude op de kaart


Treinstation(s) in de Woude

Er zijn geen treinstations in de WoudeNieuwste koopwoningen in de Woude

Een overzicht van de nieuwste koophuizen, woningen en appartementen in de Woude.

Woude 35-b 1489 NC de Woude € 480.000