Postcode Botlek Rotterdam

Het overzicht van alle postcodes in Botlek Rotterdam

Algemene informatie Botlek Rotterdam

Botlek Rotterdam is een plaats in de gemeente Roerdalen en ligt in de provincie Limburg. het netnummer van Botlek Rotterdam is 0181. Het inwonersaantal van Botlek Rotterdam is 20.686.


Provincie Limburg
Gemeente Roerdalen website gemeente
Netnummer Botlek Rotterdam 0181
Inwoners Botlek Rotterdam 20.686

Demografische gegevens van Botlek Rotterdam

Botlek Rotterdam hoort bij de de Gemeente Roerdalen. Deze gemeente telt in totaal 20.686 inwoners waarvan er 50% man en 50% vrouw zijn. De leeftijden zijn als volgt verdeeld: 13% tussen 0 en 14 jaar, 9% tussen 15 en 24 jaar, 20% tussen 25 en 44 jaar, 33% tussen 45 en 64 jaar, en 24% is 65 jaar of ouder. 47% van de mensen is gehuwed en 38% is ongehuwed. Er zijn in totaal 9.180 huishoudens. Deze bestaan uit 29% eenpersoons-huishoudens, 37% tweepersoons-huishoudens en 34% huishoudens met één of meer kinderen. Gemiddeld bestaat een huishouden uit 2,3 personen.

Bron: CBS

Postcodenummers Botlek Rotterdam

Botlek Rotterdam heeft totaal 2 unieke postcodenummers. Hieronder een overzicht van alle postcodenummers die in Botlek Rotterdam liggen.

3196 3197


Wijken in Botlek Rotterdam

Gemeente Roerdalen bestaat uit 6 verschillende wijken. Hieronder alle wijken die horen bij de gemeente Roerdalen.

Montfort Sint Odiliënberg Melick Posterholt Herkenbosch Vlodrop


Plaatsen rondom Botlek Rotterdam

De plaatsen en dorpen die in de buurt liggen van Botlek Rotterdam.

Abbenbroek Brielle De Lier Den Hoorn Europoort Rotterdam Geervliet Goudswaard Heenvliet Hekelingen Hellevoetsluis Hoek van Holland Honselersdijk Hoogvliet Rotterdam Kwintsheul Maasdijk Maasland Maassluis Naaldwijk Oudenhoorn Pernis Rotterdam Piershil Rozenburg 's-Gravenzande Schipluiden Simonshaven Spijkenisse Tinte Vierpolders Vlaardingen Vondelingenplaat Rotterdam

Botlek Rotterdam op de kaart


Treinstation(s) in Botlek Rotterdam

Er zijn geen treinstations in Botlek Rotterdam