Postcode Geersdijk

Het overzicht van alle postcodes in Geersdijk

Algemene informatie Geersdijk

Geersdijk is een plaats in de gemeente Noord-Beveland en ligt in de provincie Zeeland. het netnummer van Geersdijk is 0113. Het inwonersaantal van Geersdijk is 7.421.


Provincie Zeeland
Gemeente Noord-Beveland website gemeente
Netnummer Geersdijk 0113
Inwoners Geersdijk 7.421

Demografische gegevens van Geersdijk

Geersdijk hoort bij de de Gemeente Noord-Beveland. Deze gemeente telt in totaal 7.421 inwoners waarvan er 50% man en 50% vrouw zijn. De leeftijden zijn als volgt verdeeld: 14% tussen 0 en 14 jaar, 9% tussen 15 en 24 jaar, 20% tussen 25 en 44 jaar, 31% tussen 45 en 64 jaar, en 26% is 65 jaar of ouder. 46% van de mensen is gehuwed en 38% is ongehuwed. Er zijn in totaal 3.489 huishoudens. Deze bestaan uit 36% eenpersoons-huishoudens, 36% tweepersoons-huishoudens en 28% huishoudens met één of meer kinderen. Gemiddeld bestaat een huishouden uit 2,1 personen.

Bron: CBS

Postcodenummers Geersdijk

Geersdijk heeft totaal 1 unieke postcodenummers. Hieronder een overzicht van alle postcodenummers die in Geersdijk liggen.

4494


Wijken in Geersdijk

Gemeente Noord-Beveland bestaat uit 6 verschillende wijken. Hieronder alle wijken die horen bij de gemeente Noord-Beveland.

Kortgene Colijnsplaat Kats Kamperland Wissenkerke Geersdijk


Plaatsen rondom Geersdijk

De plaatsen en dorpen die in de buurt liggen van Geersdijk.

Arnemuiden Borssele Colijnsplaat Heinkenszand Kamperland Kats Kortgene Lewedorp Nieuw- en Sint Joosland Nieuwdorp Ritthem 's-Heer Abtskerke 's-Heer Arendskerke 's-Heer Hendrikskinderen 's-Heerenhoek Serooskerke Veere Vrouwenpolder Wilhelminadorp Wissenkerke Wolphaartsdijk

Geersdijk op de kaart


Treinstation(s) in Geersdijk

Er zijn geen treinstations in Geersdijk