Postcode Gelderswoude

Het overzicht van alle postcodes in Gelderswoude

Algemene informatie Gelderswoude

Gelderswoude is een plaats in de gemeente Zoeterwoude en ligt in de provincie Zuid-Holland. het netnummer van Gelderswoude is 079. Het inwonersaantal van Gelderswoude is 8.119.


Provincie Zuid-Holland
Gemeente Zoeterwoude website gemeente
Netnummer Gelderswoude 079
Inwoners Gelderswoude 8.119

Demografische gegevens van Gelderswoude

Gelderswoude hoort bij de de Gemeente Zoeterwoude. Deze gemeente telt in totaal 8.119 inwoners waarvan er 50% man en 50% vrouw zijn. De leeftijden zijn als volgt verdeeld: 15% tussen 0 en 14 jaar, 13% tussen 15 en 24 jaar, 20% tussen 25 en 44 jaar, 33% tussen 45 en 64 jaar, en 20% is 65 jaar of ouder. 44% van de mensen is gehuwed en 45% is ongehuwed. Er zijn in totaal 3.252 huishoudens. Deze bestaan uit 28% eenpersoons-huishoudens, 34% tweepersoons-huishoudens en 39% huishoudens met één of meer kinderen. Gemiddeld bestaat een huishouden uit 2,5 personen.

Bron: CBS

Postcodenummers Gelderswoude

Gelderswoude heeft totaal 1 unieke postcodenummers. Hieronder een overzicht van alle postcodenummers die in Gelderswoude liggen.

2735


Wijken in Gelderswoude

Gemeente Zoeterwoude bestaat uit 2 verschillende wijken. Hieronder alle wijken die horen bij de gemeente Zoeterwoude.

Zoeterwoude Hoge Rijndijk


Plaatsen rondom Gelderswoude

De plaatsen en dorpen die in de buurt liggen van Gelderswoude.

Benthuizen Bergschenhoek Berkel en Rodenrijs Bleiswijk Hazerswoude-Dorp Hazerswoude-Rijndijk Hoogmade Kaag Koudekerk aan den Rijn Leiden Leiderdorp Leidschendam Moerkapelle Nootdorp Oegstgeest Oud Ade Pijnacker Rijnsburg Rijpwetering Sassenheim Valkenburg Voorhout Voorschoten Warmond Zevenhuizen Zoetermeer Zoeterwoude

Gelderswoude op de kaart


Treinstation(s) in Gelderswoude

Er zijn geen treinstations in Gelderswoude