Postcode wijk Buitengebied Sas van Gent

Het overzicht van alle postcodes in de wijk Buitengebied Sas van Gent te gemeente Terneuzen

Algemene informatie wijk Buitengebied Sas van Gent

Buitengebied Sas van Gent is een wijk in de gemeente Terneuzen en ligt in de provincie Zeeland. Het inwonersaantal van de wijk Buitengebied Sas van Gent is 385.


Provincie Zeeland
Gemeente Terneuzen
Inwoners Buitengebied Sas van Gent 385

Demografische gegevens van gemeente Buitengebied Sas van Gent

Wijk Buitengebied Sas van Gent telt in totaal 385 inwoners waarvan er 55% man en 45% vrouw zijn. De leeftijden zijn als volgt verdeeld: 15% tussen 0 en 14 jaar, 9% tussen 15 en 24 jaar, 21% tussen 25 en 44 jaar, 34% tussen 45 en 64 jaar, en 21% is 65 jaar of ouder. 51% van de mensen is gehuwed en 37% is ongehuwed. Er zijn in totaal 175 huishoudens. Deze bestaan uit 32% eenpersoons-huishoudens, 36% tweepersoons-huishoudens en 31% huishoudens met één of meer kinderen. Gemiddeld bestaat een huishouden uit 2,2 personen.

Bron: CBS

Postcodenummers wijk Buitengebied Sas van Gent

Wijk Buitengebied Sas van Gent heeft totaal 1 unieke postcodenummers. Hieronder een overzicht van alle postcodenummers die in wijk Buitengebied Sas van Gent liggen.

4551


Buurten in de wijk Buitengebied Sas van Gent

Wijk Buitengebied Sas van Gent bestaat uit 1 buurten. Hieronder alle buurten die horen bij de wijk Buitengebied Sas van Gent in de gemeente Terneuzen .

Buitengebied Sas van Gent


Wijken rondom wijk Buitengebied Sas van Gent

Wijken die in de buurt liggen van de wijk Buitengebied Sas van Gent.

Buitengebied Hoek Buitengebied Philippine Buitengebied Sluiskil Buitengebied Spui Buitengebied Westdorpe Kern Hoek Kern Philippine Kern Sas van Gent Kern Sluiskil Kern Spui Kern Westdorpe Terneuzen Centrum Terneuzen Noord Terneuzen Oost Terneuzen West Terneuzen Zuid

Buitengebied Sas van Gent op de kaart


Treinstation(s) in de buurt van wijk Buitengebied Sas van Gent

Er zijn geen treinstations in Buitengebied Sas van Gent