Postcode wijk Kern Koewacht

Het overzicht van alle postcodes in de wijk Kern Koewacht te gemeente Terneuzen

Algemene informatie wijk Kern Koewacht

Kern Koewacht is een wijk in de gemeente Terneuzen en ligt in de provincie Zeeland. Het inwonersaantal van de wijk Kern Koewacht is 1.875.


Provincie Zeeland
Gemeente Terneuzen
Inwoners Kern Koewacht 1.875

Demografische gegevens van gemeente Kern Koewacht

Wijk Kern Koewacht telt in totaal 1.875 inwoners waarvan er 49% man en 51% vrouw zijn. De leeftijden zijn als volgt verdeeld: 14% tussen 0 en 14 jaar, 9% tussen 15 en 24 jaar, 21% tussen 25 en 44 jaar, 32% tussen 45 en 64 jaar, en 25% is 65 jaar of ouder. 47% van de mensen is gehuwed en 37% is ongehuwed. Er zijn in totaal 840 huishoudens. Deze bestaan uit 32% eenpersoons-huishoudens, 37% tweepersoons-huishoudens en 31% huishoudens met één of meer kinderen. Gemiddeld bestaat een huishouden uit 2,2 personen.

Bron: CBS

Postcodenummers wijk Kern Koewacht

Wijk Kern Koewacht heeft totaal 1 unieke postcodenummers. Hieronder een overzicht van alle postcodenummers die in wijk Kern Koewacht liggen.

4576


Buurten in de wijk Kern Koewacht

Wijk Kern Koewacht bestaat uit 1 buurten. Hieronder alle buurten die horen bij de wijk Kern Koewacht in de gemeente Terneuzen .

Kern Koewacht


Wijken rondom wijk Kern Koewacht

Wijken die in de buurt liggen van de wijk Kern Koewacht.

Buitengebied Axel Buitengebied Koewacht Buitengebied Overslag Buitengebied Zuiddorpe Kern Axel Kern Overslag Kern Zuiddorpe St. Jansteen Heikant

Kern Koewacht op de kaart


Treinstation(s) in de buurt van wijk Kern Koewacht

Er zijn geen treinstations in Kern Koewacht