Postcode wijk Kern Overslag

Het overzicht van alle postcodes in de wijk Kern Overslag te gemeente Terneuzen

Algemene informatie wijk Kern Overslag

Kern Overslag is een wijk in de gemeente Terneuzen en ligt in de provincie Zeeland. Het inwonersaantal van de wijk Kern Overslag is 155.


Provincie Zeeland
Gemeente Terneuzen
Inwoners Kern Overslag 155

Demografische gegevens van gemeente Kern Overslag

Wijk Kern Overslag telt in totaal 155 inwoners waarvan er 48% man en 52% vrouw zijn. De leeftijden zijn als volgt verdeeld: 18% tussen 0 en 14 jaar, 7% tussen 15 en 24 jaar, 26% tussen 25 en 44 jaar, 36% tussen 45 en 64 jaar, en 13% is 65 jaar of ouder. 54% van de mensen is gehuwed en 37% is ongehuwed. Er zijn in totaal 65 huishoudens. Deze bestaan uit 18% eenpersoons-huishoudens, 38% tweepersoons-huishoudens en 43% huishoudens met één of meer kinderen. Gemiddeld bestaat een huishouden uit 2,4 personen.

Bron: CBS

Postcodenummers wijk Kern Overslag

Wijk Kern Overslag heeft totaal 1 unieke postcodenummers. Hieronder een overzicht van alle postcodenummers die in wijk Kern Overslag liggen.

4575


Buurten in de wijk Kern Overslag

Wijk Kern Overslag bestaat uit 1 buurten. Hieronder alle buurten die horen bij de wijk Kern Overslag in de gemeente Terneuzen .

Kern Overslag


Wijken rondom wijk Kern Overslag

Wijken die in de buurt liggen van de wijk Kern Overslag.

Buitengebied Axel Buitengebied Koewacht Buitengebied Overslag Buitengebied Westdorpe Buitengebied Zuiddorpe Kern Axel Kern Koewacht Kern Westdorpe Kern Zuiddorpe

Kern Overslag op de kaart


Treinstation(s) in de buurt van wijk Kern Overslag

Er zijn geen treinstations in Kern Overslag