Postcode Kollumerpomp

Het overzicht van alle postcodes in Kollumerpomp

Algemene informatie Kollumerpomp

Kollumerpomp is een plaats in de gemeente Kollumerland en Nieuwkruisland en ligt in de provincie Friesland. het netnummer van Kollumerpomp is 0511. Het inwonersaantal van Kollumerpomp is 12.811.


Provincie Friesland
Gemeente Kollumerland en Nieuwkruisland website gemeente
Netnummer Kollumerpomp 0511
Inwoners Kollumerpomp 12.811

Demografische gegevens van Kollumerpomp

Kollumerpomp hoort bij de de Gemeente Kollumerland en Nieuwkruisland. Deze gemeente telt in totaal 12.811 inwoners waarvan er 51% man en 49% vrouw zijn. De leeftijden zijn als volgt verdeeld: 18% tussen 0 en 14 jaar, 12% tussen 15 en 24 jaar, 23% tussen 25 en 44 jaar, 29% tussen 45 en 64 jaar, en 19% is 65 jaar of ouder. 43% van de mensen is gehuwed en 45% is ongehuwed. Er zijn in totaal 5.312 huishoudens. Deze bestaan uit 30% eenpersoons-huishoudens, 31% tweepersoons-huishoudens en 39% huishoudens met één of meer kinderen. Gemiddeld bestaat een huishouden uit 2,4 personen.

Bron: CBS

Postcodenummers Kollumerpomp

Kollumerpomp heeft totaal 1 unieke postcodenummers. Hieronder een overzicht van alle postcodenummers die in Kollumerpomp liggen.

9293


Wijken in Kollumerpomp

Gemeente Kollumerland en Nieuwkruisland bestaat uit 4 verschillende wijken. Hieronder alle wijken die horen bij de gemeente Kollumerland en Nieuwkruisland.

Kollum Oost Noordwest Zuidwest


Plaatsen rondom Kollumerpomp

De plaatsen en dorpen die in de buurt liggen van Kollumerpomp.

Anjum Augsbuurt Augustinusga Buitenpost Burum Doezum Driezum Drogeham Ee Engwierum Gerkesklooster Grijpskerk Harkema Jouswier Kollum Kollumerzwaag Kommerzijl Kootstertille Lauwersoog Lauwerzijl Lioessens Lutjegast Metslawier Morra Munnekezijl Opende Oudwoude Pieterzijl Stroobos Surhuisterveen

Kollumerpomp op de kaart


Treinstation(s) in Kollumerpomp

Er zijn geen treinstations in Kollumerpomp