Postcode 's-Graveland

Het overzicht van alle postcodes in 's-Graveland

Algemene informatie 's-Graveland

's-Graveland is een plaats in de gemeente Wijdemeren en ligt in de provincie Noord-Holland. het netnummer van 's-Graveland is 035. Het inwonersaantal van 's-Graveland is 23.275.


Provincie Noord-Holland
Gemeente Wijdemeren website gemeente
Netnummer 's-Graveland 035
Inwoners 's-Graveland 23.275

Demografische gegevens van 's-Graveland

's-Graveland hoort bij de de Gemeente Wijdemeren. Deze gemeente telt in totaal 23.275 inwoners waarvan er 49% man en 51% vrouw zijn. De leeftijden zijn als volgt verdeeld: 16% tussen 0 en 14 jaar, 10% tussen 15 en 24 jaar, 18% tussen 25 en 44 jaar, 32% tussen 45 en 64 jaar, en 24% is 65 jaar of ouder. 44% van de mensen is gehuwed en 42% is ongehuwed. Er zijn in totaal 10.264 huishoudens. Deze bestaan uit 32% eenpersoons-huishoudens, 33% tweepersoons-huishoudens en 35% huishoudens met één of meer kinderen. Gemiddeld bestaat een huishouden uit 2,3 personen.

Bron: CBS

Postcodenummers 's-Graveland

's-Graveland heeft totaal 1 unieke postcodenummers. Hieronder een overzicht van alle postcodenummers die in 's-Graveland liggen.

1243


Wijken in 's-Graveland

Gemeente Wijdemeren bestaat uit 7 verschillende wijken. Hieronder alle wijken die horen bij de gemeente Wijdemeren.

's-Graveland Kortenhoef Ankeveen Loosdrecht Nieuw-Loosdrecht Breukeleveen Nederhorst den Berg


Plaatsen rondom 's-Graveland

De plaatsen en dorpen die in de buurt liggen van 's-Graveland.

Ankeveen Blaricum Breukeleveen Bussum Groenekan Hilversum Hollandsche Rading Huizen Kortenhoef Lage Vuursche Laren Loenen aan de Vecht Loosdrecht Maartensdijk Muiden Muiderberg Naarden Nederhorst den Berg Nieuwersluis Nigtevecht Oud Zuilen Tienhoven Vreeland Weesp Westbroek

's-Graveland op de kaart


Treinstation(s) in 's-Graveland

Er zijn geen treinstations in 's-Graveland