Postcode Stad aan 't Haringvliet

Het overzicht van alle postcodes in Stad aan 't Haringvliet

Algemene informatie Stad aan 't Haringvliet

Stad aan 't Haringvliet is een plaats in de gemeente Goeree-Overflakkee en ligt in de provincie Zuid-Holland. het netnummer van Stad aan 't Haringvliet is 0187. Het inwonersaantal van Stad aan 't Haringvliet is 48.321.


Provincie Zuid-Holland
Gemeente Goeree-Overflakkee website gemeente
Netnummer Stad aan 't Haringvliet 0187
Inwoners Stad aan 't Haringvliet 48.321

Demografische gegevens van Stad aan 't Haringvliet

Stad aan 't Haringvliet hoort bij de de Gemeente Goeree-Overflakkee. Deze gemeente telt in totaal 48.321 inwoners waarvan er 49% man en 51% vrouw zijn. De leeftijden zijn als volgt verdeeld: 17% tussen 0 en 14 jaar, 11% tussen 15 en 24 jaar, 22% tussen 25 en 44 jaar, 29% tussen 45 en 64 jaar, en 20% is 65 jaar of ouder. 49% van de mensen is gehuwed en 39% is ongehuwed. Er zijn in totaal 20.195 huishoudens. Deze bestaan uit 29% eenpersoons-huishoudens, 35% tweepersoons-huishoudens en 36% huishoudens met één of meer kinderen. Gemiddeld bestaat een huishouden uit 2,4 personen.

Bron: CBS

Postcodenummers Stad aan 't Haringvliet

Stad aan 't Haringvliet heeft totaal 1 unieke postcodenummers. Hieronder een overzicht van alle postcodenummers die in Stad aan 't Haringvliet liggen.

3243


Wijken in Stad aan 't Haringvliet

Gemeente Goeree-Overflakkee bestaat uit 14 verschillende wijken. Hieronder alle wijken die horen bij de gemeente Goeree-Overflakkee.

Goedereede Ouddorp Stellendam Middelharnis Ooltgensplaat Den Bommel Oude-Tonge Dirksland Melissant Herkingen Sommelsdijk Nieuwe-Tonge Stad aan 't Haringvliet Achthuizen


Plaatsen rondom Stad aan 't Haringvliet

De plaatsen en dorpen die in de buurt liggen van Stad aan 't Haringvliet.

Abbenbroek Achthuizen De Heen Den Bommel Geervliet Goudswaard Hekelingen Middelharnis Nieuwe-Tonge Ooltgensplaat Oude-Tonge Oudenhoorn Piershil Simonshaven Sommelsdijk Zuid-Beijerland Zuidland

Stad aan 't Haringvliet op de kaart


Treinstation(s) in Stad aan 't Haringvliet

Er zijn geen treinstations in Stad aan 't Haringvliet