Postcode Tull en 't Waal

Het overzicht van alle postcodes in Tull en 't Waal

Algemene informatie Tull en 't Waal

Tull en 't Waal is een plaats in de gemeente Houten en ligt in de provincie Utrecht. het netnummer van Tull en 't Waal is 030. Het inwonersaantal van Tull en 't Waal is 48.765.


Provincie Utrecht
Gemeente Houten website gemeente
Netnummer Tull en 't Waal 030
Inwoners Tull en 't Waal 48.765

Demografische gegevens van Tull en 't Waal

Tull en 't Waal hoort bij de de Gemeente Houten. Deze gemeente telt in totaal 48.765 inwoners waarvan er 49% man en 51% vrouw zijn. De leeftijden zijn als volgt verdeeld: 21% tussen 0 en 14 jaar, 11% tussen 15 en 24 jaar, 24% tussen 25 en 44 jaar, 32% tussen 45 en 64 jaar, en 13% is 65 jaar of ouder. 43% van de mensen is gehuwed en 47% is ongehuwed. Er zijn in totaal 19.379 huishoudens. Deze bestaan uit 26% eenpersoons-huishoudens, 29% tweepersoons-huishoudens en 45% huishoudens met één of meer kinderen. Gemiddeld bestaat een huishouden uit 2,5 personen.

Bron: CBS

Postcodenummers Tull en 't Waal

Tull en 't Waal heeft totaal 1 unieke postcodenummers. Hieronder een overzicht van alle postcodenummers die in Tull en 't Waal liggen.

3999


Wijken in Tull en 't Waal

Gemeente Houten bestaat uit 11 verschillende wijken. Hieronder alle wijken die horen bij de gemeente Houten.

Houten Noord-West Houten Noord-Oost Houten Zuid-West Houten Zuid-Oost Houten Buitengebied 't Goy 't Goy Buitengebied Tull en 't waal Tull en 't Waal Buitengebied Schalkwijk Schalkwijk Buitengebied


Plaatsen rondom Tull en 't Waal

De plaatsen en dorpen die in de buurt liggen van Tull en 't Waal.

Acquoy Asperen Beesd Bunnik Culemborg De Bilt Everdingen Groenekan Hagestein Hei- en Boeicop Hoef en Haag Houten IJsselstein Leerdam Lexmond Lopikerkapel Nieuwegein Odijk Ossenwaard Rhenoy Schalkwijk Schoonrewoerd 't Goy Utrecht Vianen Werkhoven Zeist Zijderveld

Tull en 't Waal op de kaart


Treinstation(s) in Tull en 't Waal

Er zijn geen treinstations in Tull en 't Waal