Postcode Waterhuizen

Het overzicht van alle postcodes in Waterhuizen

Algemene informatie Waterhuizen

Waterhuizen is een plaats in de gemeente Hoogezand-Sappemeer en ligt in de provincie Groningen. het netnummer van Waterhuizen is 050. Het inwonersaantal van Waterhuizen is 34.177.


Provincie Groningen
Gemeente Hoogezand-Sappemeer website gemeente
Netnummer Waterhuizen 050
Inwoners Waterhuizen 34.177

Demografische gegevens van Waterhuizen

Waterhuizen hoort bij de de Gemeente Hoogezand-Sappemeer. Deze gemeente telt in totaal 34.177 inwoners waarvan er 49% man en 51% vrouw zijn. De leeftijden zijn als volgt verdeeld: 16% tussen 0 en 14 jaar, 11% tussen 15 en 24 jaar, 23% tussen 25 en 44 jaar, 29% tussen 45 en 64 jaar, en 21% is 65 jaar of ouder. 40% van de mensen is gehuwed en 44% is ongehuwed. Er zijn in totaal 15.654 huishoudens. Deze bestaan uit 36% eenpersoons-huishoudens, 31% tweepersoons-huishoudens en 33% huishoudens met één of meer kinderen. Gemiddeld bestaat een huishouden uit 2,2 personen.

Bron: CBS

Postcodenummers Waterhuizen

Waterhuizen heeft totaal 1 unieke postcodenummers. Hieronder een overzicht van alle postcodenummers die in Waterhuizen liggen.

9609


Wijken in Waterhuizen

Gemeente Hoogezand-Sappemeer bestaat uit 9 verschillende wijken. Hieronder alle wijken die horen bij de gemeente Hoogezand-Sappemeer.

Foxham en Hoogezand-Noord Hoogezand-Zuid Kalkwijk Kiel-Windeweer Kropswolde Foxhol Westerbroek Waterhuizen Sappemeer


Plaatsen rondom Waterhuizen

De plaatsen en dorpen die in de buurt liggen van Waterhuizen.

Bedum De Groeve De Punt Eelde Eelderwolde Foxhol Froombosch Garmerwolde Glimmen Groningen Haren Gn Harkstede Harkstede GN Hoogezand Kolham Kropswolde Lageland Lageland GN Lellens Luddeweer Meerstad Midlaren Noordlaren Noordwolde Onnen Paterswolde Scharmer Schipborg Sint Annen Slochteren

Waterhuizen op de kaart


Treinstation(s) in Waterhuizen

Er zijn geen treinstations in Waterhuizen