Postcode Westbeemster

Het overzicht van alle postcodes in Westbeemster

Algemene informatie Westbeemster

Westbeemster is een plaats in de gemeente Beemster en ligt in de provincie Noord-Holland. het netnummer van Westbeemster is 0299. Het inwonersaantal van Westbeemster is 8.958.


Provincie Noord-Holland
Gemeente Beemster website gemeente
Netnummer Westbeemster 0299
Inwoners Westbeemster 8.958

Demografische gegevens van Westbeemster

Westbeemster hoort bij de de Gemeente Beemster. Deze gemeente telt in totaal 8.958 inwoners waarvan er 50% man en 50% vrouw zijn. De leeftijden zijn als volgt verdeeld: 16% tussen 0 en 14 jaar, 12% tussen 15 en 24 jaar, 20% tussen 25 en 44 jaar, 32% tussen 45 en 64 jaar, en 20% is 65 jaar of ouder. 44% van de mensen is gehuwed en 45% is ongehuwed. Er zijn in totaal 3.649 huishoudens. Deze bestaan uit 28% eenpersoons-huishoudens, 34% tweepersoons-huishoudens en 39% huishoudens met één of meer kinderen. Gemiddeld bestaat een huishouden uit 2,5 personen.

Bron: CBS

Postcodenummers Westbeemster

Westbeemster heeft totaal 1 unieke postcodenummers. Hieronder een overzicht van alle postcodenummers die in Westbeemster liggen.

1464


Wijken in Westbeemster

Gemeente Beemster bestaat uit 2 verschillende wijken. Hieronder alle wijken die horen bij de gemeente Beemster.

Beemster Zuidoostbeemster


Plaatsen rondom Westbeemster

De plaatsen en dorpen die in de buurt liggen van Westbeemster.

Akersloot Avenhorn Beets Broek op Langedijk De Goorn De Rijp de Woude Den Ilp Driehuizen Graft Grootschermer Heerhugowaard Hensbroek Hobrede Jisp Koog aan de Zaan Krommenie Kwadijk Landsmeer Markenbinnen Middenbeemster Noordbeemster Noordeinde Obdam Oost-Graftdijk Oostknollendam Oostzaan Oterleek Oudendijk Oudorp

Westbeemster op de kaart


Treinstation(s) in Westbeemster

Er zijn geen treinstations in Westbeemster