Postcode Wilhelminaoord

Het overzicht van alle postcodes in Wilhelminaoord

Algemene informatie Wilhelminaoord

Wilhelminaoord is een plaats in de gemeente Westerveld en ligt in de provincie Drenthe. het netnummer van Wilhelminaoord is 0521. Het inwonersaantal van Wilhelminaoord is 18.940.


Provincie Drenthe
Gemeente Westerveld website gemeente
Netnummer Wilhelminaoord 0521
Inwoners Wilhelminaoord 18.940

Demografische gegevens van Wilhelminaoord

Wilhelminaoord hoort bij de de Gemeente Westerveld. Deze gemeente telt in totaal 18.940 inwoners waarvan er 50% man en 50% vrouw zijn. De leeftijden zijn als volgt verdeeld: 15% tussen 0 en 14 jaar, 9% tussen 15 en 24 jaar, 18% tussen 25 en 44 jaar, 32% tussen 45 en 64 jaar, en 26% is 65 jaar of ouder. 48% van de mensen is gehuwed en 39% is ongehuwed. Er zijn in totaal 8.271 huishoudens. Deze bestaan uit 31% eenpersoons-huishoudens, 38% tweepersoons-huishoudens en 31% huishoudens met één of meer kinderen. Gemiddeld bestaat een huishouden uit 2,3 personen.

Bron: CBS

Postcodenummers Wilhelminaoord

Wilhelminaoord heeft totaal 1 unieke postcodenummers. Hieronder een overzicht van alle postcodenummers die in Wilhelminaoord liggen.

8384


Wijken in Wilhelminaoord

Gemeente Westerveld bestaat uit 18 verschillende wijken. Hieronder alle wijken die horen bij de gemeente Westerveld.

Diever Wapse Zorgvlied Dwingeloo Lhee Eemster Geeuwenbrug Dieverbrug Havelte Uffelte Wapserveen Vledder Frederiksoord Nijensleek Vledderveen Wilhelminaoord Doldersum Boschoord


Plaatsen rondom Wilhelminaoord

De plaatsen en dorpen die in de buurt liggen van Wilhelminaoord.

Baars Basse Boijl Boschoord Darp De Blesse De Bult De Hoeve De Pol Doldersum Eesveen Elsloo Frederiksoord Havelte Havelterberg Jubbega Kallenkote Makkinga Marijenkampen Nieuwehorne Nijeberkoop Nijeholtpade Nijensleek Nijeveen Noordwolde Oldeberkoop Oldeholtpade Onna Oosterstreek Oudehorne

Wilhelminaoord op de kaart


Treinstation(s) in Wilhelminaoord

Er zijn geen treinstations in Wilhelminaoord