Postcode wijk Bronneger

Het overzicht van alle postcodes in de wijk Bronneger te gemeente Borger-Odoorn

Algemene informatie wijk Bronneger

Bronneger is een wijk in de gemeente Borger-Odoorn en ligt in de provincie Drenthe. Het inwonersaantal van de wijk Bronneger is 115.


Provincie Drenthe
Gemeente Borger-Odoorn
Inwoners Bronneger 115

Demografische gegevens van gemeente Bronneger

Wijk Bronneger telt in totaal 115 inwoners waarvan er 52% man en 48% vrouw zijn. De leeftijden zijn als volgt verdeeld: 13% tussen 0 en 14 jaar, 14% tussen 15 en 24 jaar, 13% tussen 25 en 44 jaar, 39% tussen 45 en 64 jaar, en 22% is 65 jaar of ouder. 49% van de mensen is gehuwed en 36% is ongehuwed. Er zijn in totaal 45 huishoudens. Deze bestaan uit 20% eenpersoons-huishoudens, 40% tweepersoons-huishoudens en 40% huishoudens met één of meer kinderen. Gemiddeld bestaat een huishouden uit 2,6 personen.

Bron: CBS

Postcodenummers wijk Bronneger

Wijk Bronneger heeft totaal 1 unieke postcodenummers. Hieronder een overzicht van alle postcodenummers die in wijk Bronneger liggen.

9527


Buurten in de wijk Bronneger

Wijk Bronneger bestaat uit 2 buurten. Hieronder alle buurten die horen bij de wijk Bronneger in de gemeente Borger-Odoorn .

Bronneger Verspreide huizen Bronneger


Wijken rondom wijk Bronneger

Wijken die in de buurt liggen van de wijk Bronneger.

Borger Buinen Drouwen Bronnegerveen Drouwenerveen Drouwenermond Buinerveen Ees Odoorn Gasselte Gasselternijveen Gieten Gieterveen

Bronneger op de kaart


Treinstation(s) in de buurt van wijk Bronneger

Er zijn geen treinstations in Bronneger