Postcode wijk Bronnegerveen

Het overzicht van alle postcodes in de wijk Bronnegerveen te gemeente Borger-Odoorn

Algemene informatie wijk Bronnegerveen

Bronnegerveen is een wijk in de gemeente Borger-Odoorn en ligt in de provincie Drenthe. Het inwonersaantal van de wijk Bronnegerveen is 85.


Provincie Drenthe
Gemeente Borger-Odoorn
Inwoners Bronnegerveen 85

Demografische gegevens van gemeente Bronnegerveen

Wijk Bronnegerveen telt in totaal 85 inwoners waarvan er 47% man en 53% vrouw zijn. De leeftijden zijn als volgt verdeeld: 17% tussen 0 en 14 jaar, 6% tussen 15 en 24 jaar, 17% tussen 25 en 44 jaar, 39% tussen 45 en 64 jaar, en 21% is 65 jaar of ouder. 57% van de mensen is gehuwed en 34% is ongehuwed. Er zijn in totaal 35 huishoudens. Deze bestaan uit 11% eenpersoons-huishoudens, 51% tweepersoons-huishoudens en 37% huishoudens met één of meer kinderen. Gemiddeld bestaat een huishouden uit 2,4 personen.

Bron: CBS

Postcodenummers wijk Bronnegerveen

Wijk Bronnegerveen heeft totaal 1 unieke postcodenummers. Hieronder een overzicht van alle postcodenummers die in wijk Bronnegerveen liggen.

9526


Buurten in de wijk Bronnegerveen

Wijk Bronnegerveen bestaat uit 1 buurten. Hieronder alle buurten die horen bij de wijk Bronnegerveen in de gemeente Borger-Odoorn .

Verspreide huizen Bronnegerveen


Wijken rondom wijk Bronnegerveen

Wijken die in de buurt liggen van de wijk Bronnegerveen.

Borger Buinen Bronneger Drouwen Drouwenerveen Drouwenermond Nieuw-Buinen Buinerveen Exloo Gasselte Gasselternijveen Gasselternijveenschemond Gieten Gieterveen

Bronnegerveen op de kaart


Treinstation(s) in de buurt van wijk Bronnegerveen

Er zijn geen treinstations in Bronnegerveen