Postcode wijk Nieuw-Buinen

Het overzicht van alle postcodes in de wijk Nieuw-Buinen te gemeente Borger-Odoorn

Algemene informatie wijk Nieuw-Buinen

Nieuw-Buinen is een wijk in de gemeente Borger-Odoorn en ligt in de provincie Drenthe. Het inwonersaantal van de wijk Nieuw-Buinen is 4.805.


Provincie Drenthe
Gemeente Borger-Odoorn
Inwoners Nieuw-Buinen 4.805

Demografische gegevens van gemeente Nieuw-Buinen

Wijk Nieuw-Buinen telt in totaal 4.805 inwoners waarvan er 51% man en 49% vrouw zijn. De leeftijden zijn als volgt verdeeld: 17% tussen 0 en 14 jaar, 11% tussen 15 en 24 jaar, 22% tussen 25 en 44 jaar, 31% tussen 45 en 64 jaar, en 18% is 65 jaar of ouder. 45% van de mensen is gehuwed en 42% is ongehuwed. Er zijn in totaal 2.060 huishoudens. Deze bestaan uit 29% eenpersoons-huishoudens, 34% tweepersoons-huishoudens en 37% huishoudens met één of meer kinderen. Gemiddeld bestaat een huishouden uit 2,3 personen.

Bron: CBS

Postcodenummers wijk Nieuw-Buinen

Wijk Nieuw-Buinen heeft totaal 1 unieke postcodenummers. Hieronder een overzicht van alle postcodenummers die in wijk Nieuw-Buinen liggen.

9521


Buurten in de wijk Nieuw-Buinen

Wijk Nieuw-Buinen bestaat uit 2 buurten. Hieronder alle buurten die horen bij de wijk Nieuw-Buinen in de gemeente Borger-Odoorn .

Nieuw-Buinen Verspreide huizen Nieuw-Buinen


Wijken rondom wijk Nieuw-Buinen

Wijken die in de buurt liggen van de wijk Nieuw-Buinen.

Musselkanaal Stadskanaal Buinen Bronnegerveen Drouwenerveen Drouwenermond Buinerveen Exloo Tweede Exloërmond Gasselternijveenschemond Valthermond

Nieuw-Buinen op de kaart


Treinstation(s) in de buurt van wijk Nieuw-Buinen

Er zijn geen treinstations in Nieuw-Buinen