Postcode wijk Drouwenermond

Het overzicht van alle postcodes in de wijk Drouwenermond te gemeente Borger-Odoorn

Algemene informatie wijk Drouwenermond

Drouwenermond is een wijk in de gemeente Borger-Odoorn en ligt in de provincie Drenthe. Het inwonersaantal van de wijk Drouwenermond is 550.


Provincie Drenthe
Gemeente Borger-Odoorn
Inwoners Drouwenermond 550

Demografische gegevens van gemeente Drouwenermond

Wijk Drouwenermond telt in totaal 550 inwoners waarvan er 52% man en 48% vrouw zijn. De leeftijden zijn als volgt verdeeld: 15% tussen 0 en 14 jaar, 14% tussen 15 en 24 jaar, 16% tussen 25 en 44 jaar, 34% tussen 45 en 64 jaar, en 21% is 65 jaar of ouder. 48% van de mensen is gehuwed en 41% is ongehuwed. Er zijn in totaal 215 huishoudens. Deze bestaan uit 19% eenpersoons-huishoudens, 40% tweepersoons-huishoudens en 41% huishoudens met één of meer kinderen. Gemiddeld bestaat een huishouden uit 2,6 personen.

Bron: CBS

Postcodenummers wijk Drouwenermond

Wijk Drouwenermond heeft totaal 1 unieke postcodenummers. Hieronder een overzicht van alle postcodenummers die in wijk Drouwenermond liggen.

9523


Buurten in de wijk Drouwenermond

Wijk Drouwenermond bestaat uit 2 buurten. Hieronder alle buurten die horen bij de wijk Drouwenermond in de gemeente Borger-Odoorn .

Drouwenermond Verspreide huizen Drouwenermond


Wijken rondom wijk Drouwenermond

Wijken die in de buurt liggen van de wijk Drouwenermond.

Stadskanaal Buinen Bronneger Bronnegerveen Drouwenerveen Nieuw-Buinen Buinerveen Gasselternijveen Tweede Exloërmond Gasselternijveenschemond Gieterveen

Drouwenermond op de kaart


Treinstation(s) in de buurt van wijk Drouwenermond

Er zijn geen treinstations in Drouwenermond