Postcode Haarlemmerliede

Het overzicht van alle postcodes in Haarlemmerliede

Algemene informatie Haarlemmerliede

Haarlemmerliede is een plaats in de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude en ligt in de provincie Noord-Holland. het netnummer van Haarlemmerliede is 023. Het inwonersaantal van Haarlemmerliede is 5.578.


Provincie Noord-Holland
Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude website gemeente
Netnummer Haarlemmerliede 023
Inwoners Haarlemmerliede 5.578

Demografische gegevens van Haarlemmerliede

Haarlemmerliede hoort bij de de Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude. Deze gemeente telt in totaal 5.578 inwoners waarvan er 49% man en 51% vrouw zijn. De leeftijden zijn als volgt verdeeld: 15% tussen 0 en 14 jaar, 13% tussen 15 en 24 jaar, 21% tussen 25 en 44 jaar, 33% tussen 45 en 64 jaar, en 18% is 65 jaar of ouder. 43% van de mensen is gehuwed en 47% is ongehuwed. Er zijn in totaal 2.373 huishoudens. Deze bestaan uit 29% eenpersoons-huishoudens, 31% tweepersoons-huishoudens en 40% huishoudens met één of meer kinderen. Gemiddeld bestaat een huishouden uit 2,4 personen.

Bron: CBS

Postcodenummers Haarlemmerliede

Haarlemmerliede heeft totaal 1 unieke postcodenummers. Hieronder een overzicht van alle postcodenummers die in Haarlemmerliede liggen.

2065


Wijken in Haarlemmerliede

Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude bestaat uit 1 verschillende wijken. Hieronder alle wijken die horen bij de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude.

Wijk 00


Plaatsen rondom Haarlemmerliede

De plaatsen en dorpen die in de buurt liggen van Haarlemmerliede.

Aalsmeerderbrug Aerdenhout Assendelft Badhoevedorp Bennebroek Bentveld Beverwijk Bloemendaal Boesingheliede Cruquius Driehuis NH Haarlem Halfweg Heemskerk Heemstede Hoofddorp IJmuiden Koog aan de Zaan Lijnden Overveen Rijsenhout Rozenburg Santpoort-Noord Santpoort-Zuid Schiphol Schiphol-Rijk Spaarndam Spaarndam gem. Haarlem Velsen-Noord Velsen-Zuid

Haarlemmerliede op de kaart


Treinstation(s) in Haarlemmerliede

Er zijn geen treinstations in Haarlemmerliede