Postcode Hoogmade

Het overzicht van alle postcodes in Hoogmade

Algemene informatie Hoogmade

Hoogmade is een plaats in de gemeente Kaag en Braassem en ligt in de provincie Zuid-Holland. het netnummer van Hoogmade is 071. Het inwonersaantal van Hoogmade is 26.108.


Provincie Zuid-Holland
Gemeente Kaag en Braassem website gemeente
Netnummer Hoogmade 071
Inwoners Hoogmade 26.108

Demografische gegevens van Hoogmade

Hoogmade hoort bij de de Gemeente Kaag en Braassem. Deze gemeente telt in totaal 26.108 inwoners waarvan er 51% man en 49% vrouw zijn. De leeftijden zijn als volgt verdeeld: 16% tussen 0 en 14 jaar, 12% tussen 15 en 24 jaar, 22% tussen 25 en 44 jaar, 31% tussen 45 en 64 jaar, en 19% is 65 jaar of ouder. 45% van de mensen is gehuwed en 44% is ongehuwed. Er zijn in totaal 10.945 huishoudens. Deze bestaan uit 28% eenpersoons-huishoudens, 33% tweepersoons-huishoudens en 38% huishoudens met één of meer kinderen. Gemiddeld bestaat een huishouden uit 2,4 personen.

Bron: CBS

Postcodenummers Hoogmade

Hoogmade heeft totaal 1 unieke postcodenummers. Hieronder een overzicht van alle postcodenummers die in Hoogmade liggen.

2355


Wijken in Hoogmade

Gemeente Kaag en Braassem bestaat uit 5 verschillende wijken. Hieronder alle wijken die horen bij de gemeente Kaag en Braassem.

Roelofarendsveen Overig Alkemade Woubrugge Rijnsaterwoude Leimuiden


Plaatsen rondom Hoogmade

De plaatsen en dorpen die in de buurt liggen van Hoogmade.

Abbenes Alphen aan den Rijn Beinsdorp Benthuizen Boskoop Buitenkaag Burgerveen Gelderswoude Hazerswoude-Dorp Hazerswoude-Rijndijk Hillegom Kaag Koudekerk aan den Rijn Leiden Leiderdorp Leimuiden Leimuiderbrug Lisse Lisserbroek Moerkapelle Nieuw-Vennep Nieuwe Wetering Noordwijkerhout Oegstgeest Oud Ade Oude Wetering Rijnsaterwoude Rijnsburg Rijpwetering Roelofarendsveen

Hoogmade op de kaart


Treinstation(s) in Hoogmade

Er zijn geen treinstations in Hoogmade