Postcode Nieuwe Wetering

Het overzicht van alle postcodes in Nieuwe Wetering

Algemene informatie Nieuwe Wetering

Nieuwe Wetering is een plaats in de gemeente Kaag en Braassem en ligt in de provincie Zuid-Holland. het netnummer van Nieuwe Wetering is 071. Het inwonersaantal van Nieuwe Wetering is 26.108.


Provincie Zuid-Holland
Gemeente Kaag en Braassem website gemeente
Netnummer Nieuwe Wetering 071
Inwoners Nieuwe Wetering 26.108

Demografische gegevens van Nieuwe Wetering

Nieuwe Wetering hoort bij de de Gemeente Kaag en Braassem. Deze gemeente telt in totaal 26.108 inwoners waarvan er 51% man en 49% vrouw zijn. De leeftijden zijn als volgt verdeeld: 16% tussen 0 en 14 jaar, 12% tussen 15 en 24 jaar, 22% tussen 25 en 44 jaar, 31% tussen 45 en 64 jaar, en 19% is 65 jaar of ouder. 45% van de mensen is gehuwed en 44% is ongehuwed. Er zijn in totaal 10.945 huishoudens. Deze bestaan uit 28% eenpersoons-huishoudens, 33% tweepersoons-huishoudens en 38% huishoudens met één of meer kinderen. Gemiddeld bestaat een huishouden uit 2,4 personen.

Bron: CBS

Postcodenummers Nieuwe Wetering

Nieuwe Wetering heeft totaal 1 unieke postcodenummers. Hieronder een overzicht van alle postcodenummers die in Nieuwe Wetering liggen.

2376


Wijken in Nieuwe Wetering

Gemeente Kaag en Braassem bestaat uit 5 verschillende wijken. Hieronder alle wijken die horen bij de gemeente Kaag en Braassem.

Roelofarendsveen Overig Alkemade Woubrugge Rijnsaterwoude Leimuiden


Plaatsen rondom Nieuwe Wetering

De plaatsen en dorpen die in de buurt liggen van Nieuwe Wetering.

Abbenes Alphen aan den Rijn Beinsdorp Bennebroek Benthuizen Buitenkaag Burgerveen Cruquius De Zilk Hazerswoude-Dorp Hazerswoude-Rijndijk Hillegom Hoofddorp Hoogmade Kaag Koudekerk aan den Rijn Leiden Leiderdorp Leimuiden Leimuiderbrug Lisse Lisserbroek Nieuw-Vennep Noordwijkerhout Oud Ade Oude Wetering Rijnsaterwoude Rijpwetering Rijsenhout Roelofarendsveen

Nieuwe Wetering op de kaart


Treinstation(s) in Nieuwe Wetering

Er zijn geen treinstations in Nieuwe WeteringNieuwste koopwoningen in Nieuwe Wetering

Een overzicht van de nieuwste koophuizen, woningen en appartementen in Nieuwe Wetering.

Achterweg 50 2376AZ Nieuwe Wetering € 399.000