Postcode Maastricht-Airport

Het overzicht van alle postcodes in Maastricht-Airport

Algemene informatie Maastricht-Airport

Maastricht-Airport is een plaats in de gemeente Beek en ligt in de provincie Limburg. het netnummer van Maastricht-Airport is 043. Het inwonersaantal van Maastricht-Airport is 16.068.


Provincie Limburg
Gemeente Beek website gemeente
Netnummer Maastricht-Airport 043
Inwoners Maastricht-Airport 16.068

Demografische gegevens van Maastricht-Airport

Maastricht-Airport hoort bij de de Gemeente Beek. Deze gemeente telt in totaal 16.068 inwoners waarvan er 49% man en 51% vrouw zijn. De leeftijden zijn als volgt verdeeld: 13% tussen 0 en 14 jaar, 11% tussen 15 en 24 jaar, 20% tussen 25 en 44 jaar, 33% tussen 45 en 64 jaar, en 24% is 65 jaar of ouder. 47% van de mensen is gehuwed en 38% is ongehuwed. Er zijn in totaal 7.321 huishoudens. Deze bestaan uit 31% eenpersoons-huishoudens, 36% tweepersoons-huishoudens en 33% huishoudens met één of meer kinderen. Gemiddeld bestaat een huishouden uit 2,2 personen.

Bron: CBS

Postcodenummers Maastricht-Airport

Maastricht-Airport heeft totaal 1 unieke postcodenummers. Hieronder een overzicht van alle postcodenummers die in Maastricht-Airport liggen.

6199


Wijken in Maastricht-Airport

Gemeente Beek bestaat uit 2 verschillende wijken. Hieronder alle wijken die horen bij de gemeente Beek.

Beek - Spaubeek Beek-Zuid


Plaatsen rondom Maastricht-Airport

De plaatsen en dorpen die in de buurt liggen van Maastricht-Airport.

Banholt Beek Bemelen Berg en Terblijt Born Buchten Bunde Cadier en Keer Eckelrade Einighausen Elsloo Geleen Geulle Gronsveld Guttecoven Hulsberg Ingber Klimmen Limbricht Maastricht Margraten Meerssen Mheer Moorveld Munstergeleen Nuth Obbicht Papenhoven Puth Ransdaal

Maastricht-Airport op de kaart


Treinstation(s) in Maastricht-Airport

Er zijn geen treinstations in Maastricht-Airport