Postcode Nieuw-Beijerland

Het overzicht van alle postcodes in Nieuw-Beijerland

Algemene informatie Nieuw-Beijerland

Nieuw-Beijerland is een plaats in de gemeente Korendijk en ligt in de provincie Zuid-Holland. het netnummer van Nieuw-Beijerland is 0186. Het inwonersaantal van Nieuw-Beijerland is 10.825.


Provincie Zuid-Holland
Gemeente Korendijk website gemeente
Netnummer Nieuw-Beijerland 0186
Inwoners Nieuw-Beijerland 10.825

Demografische gegevens van Nieuw-Beijerland

Nieuw-Beijerland hoort bij de de Gemeente Korendijk. Deze gemeente telt in totaal 10.825 inwoners waarvan er 50% man en 50% vrouw zijn. De leeftijden zijn als volgt verdeeld: 18% tussen 0 en 14 jaar, 12% tussen 15 en 24 jaar, 21% tussen 25 en 44 jaar, 30% tussen 45 en 64 jaar, en 20% is 65 jaar of ouder. 48% van de mensen is gehuwed en 41% is ongehuwed. Er zijn in totaal 4.378 huishoudens. Deze bestaan uit 25% eenpersoons-huishoudens, 37% tweepersoons-huishoudens en 38% huishoudens met één of meer kinderen. Gemiddeld bestaat een huishouden uit 2,5 personen.

Bron: CBS

Postcodenummers Nieuw-Beijerland

Nieuw-Beijerland heeft totaal 1 unieke postcodenummers. Hieronder een overzicht van alle postcodenummers die in Nieuw-Beijerland liggen.

3264


Wijken in Nieuw-Beijerland

Gemeente Korendijk bestaat uit 4 verschillende wijken. Hieronder alle wijken die horen bij de gemeente Korendijk.

Nieuw-Beijerland Piershil Goudswaard Zuid-Beijerland


Plaatsen rondom Nieuw-Beijerland

De plaatsen en dorpen die in de buurt liggen van Nieuw-Beijerland.

Den Bommel Geervliet Goudswaard Heinenoord Hekelingen Hoogvliet Rotterdam Klaaswaal Mijnsheerenland Numansdorp Ooltgensplaat Oud-Beijerland Pernis Rotterdam Piershil Poortugaal Rhoon Rotterdam-Albrandswaard Simonshaven Spijkenisse Vlaardingen Vondelingenplaat Rotterdam Westmaas Zuid-Beijerland Zuidland

Nieuw-Beijerland op de kaart


Treinstation(s) in Nieuw-Beijerland

Er zijn geen treinstations in Nieuw-Beijerland