Postcode Rotterdam-Albrandswaard

Het overzicht van alle postcodes in Rotterdam-Albrandswaard

Algemene informatie Rotterdam-Albrandswaard

Rotterdam-Albrandswaard is een plaats in de gemeente Albrandswaard en ligt in de provincie Zuid-Holland. het netnummer van Rotterdam-Albrandswaard is 010. Het inwonersaantal van Rotterdam-Albrandswaard is 24.985.


Provincie Zuid-Holland
Gemeente Albrandswaard website gemeente
Netnummer Rotterdam-Albrandswaard 010
Inwoners Rotterdam-Albrandswaard 24.985

Demografische gegevens van Rotterdam-Albrandswaard

Rotterdam-Albrandswaard hoort bij de de Gemeente Albrandswaard. Deze gemeente telt in totaal 24.985 inwoners waarvan er 50% man en 50% vrouw zijn. De leeftijden zijn als volgt verdeeld: 19% tussen 0 en 14 jaar, 10% tussen 15 en 24 jaar, 24% tussen 25 en 44 jaar, 31% tussen 45 en 64 jaar, en 16% is 65 jaar of ouder. 44% van de mensen is gehuwed en 45% is ongehuwed. Er zijn in totaal 10.022 huishoudens. Deze bestaan uit 26% eenpersoons-huishoudens, 31% tweepersoons-huishoudens en 44% huishoudens met één of meer kinderen. Gemiddeld bestaat een huishouden uit 2,5 personen.

Bron: CBS

Postcodenummers Rotterdam-Albrandswaard

Rotterdam-Albrandswaard heeft totaal 1 unieke postcodenummers. Hieronder een overzicht van alle postcodenummers die in Rotterdam-Albrandswaard liggen.

3165


Wijken in Rotterdam-Albrandswaard

Gemeente Albrandswaard bestaat uit 7 verschillende wijken. Hieronder alle wijken die horen bij de gemeente Albrandswaard.

Poortugaal-Noord Rhoon-Noord Poortugaal-Zuid Rhoon-Zuid Buitengebied Albrandswaard Portland Rotterdam-Albrandswaard


Plaatsen rondom Rotterdam-Albrandswaard

De plaatsen en dorpen die in de buurt liggen van Rotterdam-Albrandswaard.

Barendrecht Delft Heinenoord Hekelingen Hoogvliet Rotterdam Klaaswaal Mijnsheerenland Nieuw-Beijerland Numansdorp Oud-Beijerland Pernis Rotterdam Piershil Poortugaal Rhoon Rotterdam Schiedam Spijkenisse Vlaardingen Vondelingenplaat Rotterdam Westmaas Zuid-Beijerland

Rotterdam-Albrandswaard op de kaart


Treinstation(s) in Rotterdam-Albrandswaard

Er zijn geen treinstations in Rotterdam-Albrandswaard