Postcode Oldetrijne

Het overzicht van alle postcodes in Oldetrijne

Algemene informatie Oldetrijne

Oldetrijne is een plaats in de gemeente Weststellingwerf en ligt in de provincie Friesland. het netnummer van Oldetrijne is 0561. Het inwonersaantal van Oldetrijne is 25.520.


Provincie Friesland
Gemeente Weststellingwerf website gemeente
Netnummer Oldetrijne 0561
Inwoners Oldetrijne 25.520

Demografische gegevens van Oldetrijne

Oldetrijne hoort bij de de Gemeente Weststellingwerf. Deze gemeente telt in totaal 25.520 inwoners waarvan er 50% man en 50% vrouw zijn. De leeftijden zijn als volgt verdeeld: 16% tussen 0 en 14 jaar, 11% tussen 15 en 24 jaar, 21% tussen 25 en 44 jaar, 30% tussen 45 en 64 jaar, en 22% is 65 jaar of ouder. 44% van de mensen is gehuwed en 42% is ongehuwed. Er zijn in totaal 11.077 huishoudens. Deze bestaan uit 31% eenpersoons-huishoudens, 35% tweepersoons-huishoudens en 34% huishoudens met één of meer kinderen. Gemiddeld bestaat een huishouden uit 2,3 personen.

Bron: CBS

Postcodenummers Oldetrijne

Oldetrijne heeft totaal 1 unieke postcodenummers. Hieronder een overzicht van alle postcodenummers die in Oldetrijne liggen.

8479


Wijken in Oldetrijne

Gemeente Weststellingwerf bestaat uit 9 verschillende wijken. Hieronder alle wijken die horen bij de gemeente Weststellingwerf.

Wolvega Sonnega Helomavaart Munnekeburen Scherpenzeel Oldeholtpade Blesdijke Steggerda Noordwolde


Plaatsen rondom Oldetrijne

De plaatsen en dorpen die in de buurt liggen van Oldetrijne.

Baarlo Bantega Basse Blankenham Blesdijke Blokzijl De Blesse De Knipe Delfstrahuizen Echtenerbrug Heerenveen IJsselham Kalenberg Katlijk Kuinre Langelille Langezwaag Marijenkampen Mildam Munnekeburen Nederland Nieuweschoot Nijehaske Nijeholtwolde Nijelamer Nijetrijne Oldeholtpade Oldeholtwolde Oldelamer Oldemarkt

Oldetrijne op de kaart


Treinstation(s) in Oldetrijne

Er zijn geen treinstations in Oldetrijne