Postcode Nijeholtwolde

Het overzicht van alle postcodes in Nijeholtwolde

Algemene informatie Nijeholtwolde

Nijeholtwolde is een plaats in de gemeente Weststellingwerf en ligt in de provincie Friesland. het netnummer van Nijeholtwolde is 0561. Het inwonersaantal van Nijeholtwolde is 25.520.


Provincie Friesland
Gemeente Weststellingwerf website gemeente
Netnummer Nijeholtwolde 0561
Inwoners Nijeholtwolde 25.520

Demografische gegevens van Nijeholtwolde

Nijeholtwolde hoort bij de de Gemeente Weststellingwerf. Deze gemeente telt in totaal 25.520 inwoners waarvan er 50% man en 50% vrouw zijn. De leeftijden zijn als volgt verdeeld: 16% tussen 0 en 14 jaar, 11% tussen 15 en 24 jaar, 21% tussen 25 en 44 jaar, 30% tussen 45 en 64 jaar, en 22% is 65 jaar of ouder. 44% van de mensen is gehuwed en 42% is ongehuwed. Er zijn in totaal 11.077 huishoudens. Deze bestaan uit 31% eenpersoons-huishoudens, 35% tweepersoons-huishoudens en 34% huishoudens met één of meer kinderen. Gemiddeld bestaat een huishouden uit 2,3 personen.

Bron: CBS

Postcodenummers Nijeholtwolde

Nijeholtwolde heeft totaal 1 unieke postcodenummers. Hieronder een overzicht van alle postcodenummers die in Nijeholtwolde liggen.

8488


Wijken in Nijeholtwolde

Gemeente Weststellingwerf bestaat uit 9 verschillende wijken. Hieronder alle wijken die horen bij de gemeente Weststellingwerf.

Wolvega Sonnega Helomavaart Munnekeburen Scherpenzeel Oldeholtpade Blesdijke Steggerda Noordwolde


Plaatsen rondom Nijeholtwolde

De plaatsen en dorpen die in de buurt liggen van Nijeholtwolde.

Basse Blesdijke Bontebok De Blesse De Hoeve De Knipe Delfstrahuizen Gersloot Heerenveen IJsselham Jonkerslân Kalenberg Katlijk Langezwaag Luinjeberd Luxwoude Marijenkampen Mildam Munnekeburen Nieuwebrug Nieuwehorne Nieuweschoot Nijehaske Nijeholtpade Nijelamer Nijetrijne Oldeholtpade Oldeholtwolde Oldelamer Oldemarkt

Nijeholtwolde op de kaart


Treinstation(s) in Nijeholtwolde

Er zijn geen treinstations in Nijeholtwolde