Postcode wijk Drouwenerveen

Het overzicht van alle postcodes in de wijk Drouwenerveen te gemeente Borger-Odoorn

Algemene informatie wijk Drouwenerveen

Drouwenerveen is een wijk in de gemeente Borger-Odoorn en ligt in de provincie Drenthe. Het inwonersaantal van de wijk Drouwenerveen is 270.


Provincie Drenthe
Gemeente Borger-Odoorn
Inwoners Drouwenerveen 270

Demografische gegevens van gemeente Drouwenerveen

Wijk Drouwenerveen telt in totaal 270 inwoners waarvan er 52% man en 48% vrouw zijn. De leeftijden zijn als volgt verdeeld: 22% tussen 0 en 14 jaar, 9% tussen 15 en 24 jaar, 24% tussen 25 en 44 jaar, 30% tussen 45 en 64 jaar, en 15% is 65 jaar of ouder. 42% van de mensen is gehuwed en 48% is ongehuwed. Er zijn in totaal 105 huishoudens. Deze bestaan uit 21% eenpersoons-huishoudens, 35% tweepersoons-huishoudens en 45% huishoudens met één of meer kinderen. Gemiddeld bestaat een huishouden uit 2,6 personen.

Bron: CBS

Postcodenummers wijk Drouwenerveen

Wijk Drouwenerveen heeft totaal 1 unieke postcodenummers. Hieronder een overzicht van alle postcodenummers die in wijk Drouwenerveen liggen.

9525


Buurten in de wijk Drouwenerveen

Wijk Drouwenerveen bestaat uit 2 buurten. Hieronder alle buurten die horen bij de wijk Drouwenerveen in de gemeente Borger-Odoorn .

Drouwenerveen Verspreide huizen Drouwenerveen


Wijken rondom wijk Drouwenerveen

Wijken die in de buurt liggen van de wijk Drouwenerveen.

Buinen Bronneger Drouwen Bronnegerveen Drouwenermond Nieuw-Buinen Buinerveen Exloo Gasselte Gasselternijveen Gasselternijveenschemond Gieten Gieterveen

Drouwenerveen op de kaart


Treinstation(s) in de buurt van wijk Drouwenerveen

Er zijn geen treinstations in Drouwenerveen